Taxibus Oosterhout

Taxibus OosterhoutTaxibus Oosterhout

Taxi Patron heeft naast vervoer per taxi ook vervoer per taxibus. Taxibus vervoer is voor maximaal 8 personen maar we hebben ook een bus voor maximaal 21 personen. Zo kunnen wij kleine en grotere groepen vervoeren. Daarnaast willen wij een taxiservice verlenen met een persoonlijke tint en tegen scherpe tarieven. Prijsafspraken en vaste tarieven zijn bij ons gewoon, u bent dan voordeliger uit en u weet van te voren waar u aan toe bent. Op onze pagina luchthavenvervoer hebben wij een overzicht van de vaste tarieven voor het vervoer van en naar luchthavens tot en met 8 personen. Voor grotere groepen kunt u een prijsopgaaf doen of het online formulier invullen. Zou graag een taxibus Oosterhout bestellen? Bel dan met 0162 – 74 23 74.

Onze chauffeurs hebben naast veel rij-ervaring ook zeer diverse groepen gereden, van zakelijk vervoer tot schoolvervoer. Zij weten wat er van hen verlangd wordt in welke situatie. Ook spreken zij minstens Nederlands, Engels en Duits, wat altijd prettig is met name bij buitenlandse gasten. Voor ons staat voorop dat er comfortabel wordt gereden.

Heeft u een vervoersvraag? Wij denken graag met u mee naar het vinden van de juiste vervoersoplossing. Zo werken wij ook met andere collega’s uit de regio samen om aan die vraag te kunnen voldoen. taxioosterhoutbellen

Print Friendly, PDF & Email